Klub prijatelja

KLUB PRIJATELJA SADA NUDI JOŠ VIŠE!

Veliki broj artikala po sniženim cijenama – samo za članove! Potražite u Voli marketima.

klub-prijatelja

PRAVILA ZA KORIŠĆENJE KLUB PRIJATELJA KARTICE

Izdavanje kartice Kompanija Voli Trade D.O.O. izdaje Klub prijatelja karticu. Kartica je vlasništvo kompanije Voli Trade D.O.O. Kartica se korisniku izdaje besplatno, po ispunjenju pristupnice za izdavanje kartice, isključivo uz kupovinu VOLIM sim kartice, u bilo kom Voli maloprodajnom objektu. Klub prijatelja kartica se izdaje na neodređeno vrijeme i važeća je do momenta otkazivanja.

Klub prijatelja kartica nije sredstvo plaćanja. Sa pristupnicom za Klub prijatelja karticu nisu povezane nikakve obaveze od strane korisnika. Kartica ne obavezuje korisnika na kupovinu. Kartica nije prenosiva, ne može se prenositi sa osobe na osobu. Jedna osoba može biti vlasnik isključivo jedne kartice Klub prijatelja. Kartica postaje aktivna 48h nakon što ste popunili pristupnicu i predali je kasirki u Voli objektu. O aktivaciji ćete biti obavješteni putem sms-a na VOLIM broj. Korisnik ima pravo u svakom trenutku pismenim putem otkazati korišćenje kartice, uz vraćanje kartice najbližem Voli prodajnom objektu. Otkaz stupa na snagu od trenutka kada Voli Trade D.O.O. primi obaveštenje o otkazu, kao i vraćenu karticu.

Prilikom otkazivanja kartice povoljnosti za korisnike Klub prijatelja kartice ne mogu se više koristiti. Korisnik Klub prijatelja kartice je dužan da prilikom svake kupovine kasirki u Voli objektima, pokaže karticu kao sredstvo identifikacije u svrhu sticanja benefita. Kompanija Voli Trade D.O.O. ima pravo da u svako doba, bez obrazloženja, otkaže korišćenje kartice korisniku uz sms obavještenje na VOLIM broj ili pismeno obavještenje poslato na posljednju prijavljenu adresu korisnika. Korisnik je dužan pismeno prijaviti svaku promjenu ličnih podataka u najbližem Voli prodajnom objektu.Voli Trade D.O.O. zadržava pravo da bez prthodnog pismenog obavještenja obustavi usluge Klub prijatelja kartice i sve uslove koji uz nju idu i pri tom ne preuzima odgovornost za eventualne prekide u procesu.

U slučaju gubitka, kartice potrebno je odmah obavjestiti najbliži Voli prodajni objekat, i u tom slučaju će Vam se izdati nova Klub prijatelja kartica. Ukoliko to ne učinite Voli Trade D.O.O. ne preuzima nikakvu odgovornost za benefite koji su na kartici. Voli Trade D.O.O. obavještava korisnike da će dobijene lične podatke koristiti samo u svoje interne svrhe (ispitivanje učestalosti kupovine, količine i vrste proizvoda). Lični podaci korisnika čuvaju se u elektronskom formatu, u informatičkom sistemu Voli Trade D.O.O. svi lični podaci brišu se iz informatičkog sistema onog trenutka kada Voli Trade D.O.O. primi pismeno obavještenje navedenog korisnika da više ne želi Klub prijatelja karticu. Ukoliko korisnik kartice Klub prijatelja ne koristi karticu duže od 6 mjeseci Voli Trade D.O.O. će poništiti karticu i proglasiti je nevažećom. Potpisom pristupnice Klub prijatelja korisnik pristaje na ova pravila.

Ukoliko dođe do izmjene gore navedenih pravila korisnik će biti obavješten putem sms-a na VOLIM broj ili pismeno obavještenje na posljednju prijavljenu adresu korisnika ukoliko korisnik nije saglasan sa datim izmjenama može jednostavno raskinuti ugovor po pravilima o otkazivanju kartice.